Deputat de Constanța

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Despre Mine

 

Dragă cititorule,

Cu inima deschisă, vreau să îţi spun că, nu de puţine ori, m-am întrebat de ce au plecat din ţară cei mai mulți dintre prietenii şi colegii mei de generaţie? De ce oare eu am rămas acasă? Şi, de fiecare dată, îmi aduc aminte de bunicii mei, care au luptat toată viaţa lor, atât în război, dar, mai ales, cu greutăţile vieţii de zi cu zi, doar pentru ca părinţii mei să aibă o viaţă mai bună. Mă gândesc şi la părinţii mei, care au muncit din greu, la fel ca alţi părinţi, pentru ca noi, copiii lor, să avem un viitor mai bun şi o ţară cu care să ne mândrim. Nu pot să-mi abandonez ţara şi nici oraşul şi nici nu pot să stau nepăsător şi să nu mă implic ca să schimb şi eu, atât cât voi putea, lucrurile în bine.

Tinerii spun tot mai frecvent că îşi doresc “o ţară ca afară”. Eu cred că avem o ţară extraordinară, binecuvantată de Dumnezeu, care poate să le ofere românilor condiţii mai bune „ca afară”. Pentru aceasta avem nevoie de o clasă politică reformată, de politicieni care să se dedice intereselor comunităţilor din care provin, care să-şi iubească ţara şi comunitatea din care provin.

Eu, Florin Gheorghe, am intrat în politică tocmai pentru că, asemeni majorităţii cetăţenilor români, m-am săturat de jaful la adresa banilor publici, m-am săturat ca cetăţenii să fie batjocoriţi de către autorităţile publice, m-am săturat de minciunile şi promisiunile propagate la televiziuni de politicieni, m-am săturat de mizeria şi nesiguranţa de pe stradă, m-am săturat de scandaluri inutile şi de vorbe fără fapte, m-am săturat de taxe aberante, m-am săturat de ipocrizie şi de incompetenţă.

Dragă cititorule. Te asigur că mă număr printre cei care nu am uitat nici o clipă faptul că am fost ales să te reprezint cu onestitate şi bună-credinţă în Parlamentul României. M-am angajat în faţa alegătorilor că, în perioada în care voi fi parlamentar de Constanţa, voi fi un parlamentar activ, nu unul care doarme în bancă şi care votează doar la comandă. În acest  mandat, pot să afirm cu satisfacţie că i-am reprezentat cu cinste pe alegători şi că mă număr printre cei mai activi parlamentari din această legislatură. Pentru ca tu să fii informat în permanenţă despre demersurile mele în forul legislativ, voi încerca să fac mai transparentă şi mai accesibilă activitatea mea, astfel încât, fiecare cetăţean să ştie ce a făcut Florin Gheorghe în Parlamentul României şi ce proiecte publice are în pregătire.